Trewood
Houtskeletbouw

Laat u verrassen door de uitstekende kwaliteit van Trewood.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een grote passie voor duurzaam bouwen

Hout is daarom ons basismateriaal en wordt gebruikt bij het maken van bijvoorbeeld een krachtig houtskelet. Houtskeletbouw is ontzettend breed inzetbaar, dus wij zijn in te schakelen voor vrijwel ieder duurzaam bouwproject. We denken hierbij graag met u mee en gaan met u in gesprek om een passende oplossing voor uw project te bedenken. Uw verwachtingen komen steeds in het eindresultaat terug. Onze flexibiliteit, aandacht voor kwaliteit en resultaatsgerichtheid maken van elk duurzaam bouwproject een succes.

Prefab constructies

Particuliere houtskeletbouw is de belangrijkste focus van Trewood. Hierbij richten wij ons voornamelijk op het ontwikkelen van prefab constructies die gemakkelijk en snel te monteren zijn.

Modulair bouwen

Naast onze prefab constructies zijn wij ook in te schakelen voor een modulair project. Dit doen wij onder de naam Trelodge. In ons eigen atelier stellen we een compleet afgewerkte module samen.

Voor welke optie u ook kiest, bij Trewood verzekeren wij u van een duurzame oplossing. Onze houtskeletten zijn duurzaam en ecologisch verantwoord. Goede isolatie is ook een van onze focuspunten, waarbij we er altijd naar streven om ons aan de BEN-eisen te houden.